Sista veckan och caféets stängning…

Så var då sommarens underbara äventyr över. Café Caroline har nu stängt och bommat igen efter en helt fantastisk sommar. Alla saker är nerplockade från väggarna och möblerna är utflyttade. Min hushållsassistent har fått vila i över en vecka nu, lite semester var den värd efter en hel sommars arbete :)

Det känns sorgligt att sommaren redan är över, men vi är så otroligt glada och nöjda över att vi uppfyllde vår dröm och att vi tog steget och satsade.

Men det kändes ju vemodigt att stänga den sista dagen och när vi började plocka ihop alla saker kom det faktiskt några tårar (ganska många…). Men som min mamma alltid säger: Nya äventyr väntar!


Vi är otroligt tacksamma för all hjälp vi fått av våra underbara familjer och vänner och till alla besökare och människor som hjälpt oss på olika sätt kan vi bara säga TACK.

Vi tar med oss väldigt många fina minnen från den här sommaren, bland annat gästboken som vi haft på caféet. Den är fylld av fina ord och komplimanger och den kommer jag att bläddra i ofta när det behövs laddas på med positiv energi.  


Nästa vecka lämnar vi underbara Skademark och Övik för att bege oss till Uppsala igen. Känns lite märkligt efter att ha spenderat fyra månader i norr, vi trivs ju så bra här!

Bjuder på några bilder från sista veckan i detta inlägg men planerar att gå igenom alla bilder och köra ett riktigt ”bildspel” framöver från sommaren som gått.


Åter igen, stort TACK till er alla! :)




Kakfaten den sista öppna cafédagen.



Tobias undrar vart sommaren tog vägen...



Sittplatserna i köket har använts flitigt. 



Sista dagen bakom disken.



Före...



...och efter. Så sorgligt att se rummet så tomt!



Tack för oss!


RSS 2.0